Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ...



ΟΞΥΓΟΝΟ
Ανάσες πολιτισμού στη Θεσσαλονίκη
Βιβλία - Σεμινάρια - Λέσχες Ανάγνωσης - Εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους
Ολύμπου 81, 54631 Θεσσαλονίκη
t. 2310 260085
e. info@oxygono-metaixmio.gr
www.oxygono-metaixmio.gr
Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα-Παρασκευή: 13:00-21:00, Σάββατο: 10:00-15:00
PRESS-GR.blospot.com

ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΑΡΙΣΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ



Λιγότερα γραπτά, σε σχέση με πέρυσι, βαθμολογούνται στη βαθμολογική κλίμακα 18-20 (άριστα) στη Νεοελληνική Γλώσσα, τη Βιολογία Γενικής Παιδείας, τη Λογοτεχνία Θεωρητικής Κατεύθυνσης και στη...
Φυσική Τεχνολογικής Κατεύθυνσης (με τις γνωστές ανακολουθίες της Κεντρικής Επιτροπής Εξετάσεων). 
Αυτό φαίνεται από ένα δείγμα περίπου 6.000 γραπτών από Βαθμολογικά Κέντρα (Αθήνα, Πειραιάς, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ηράκλειο Κρήτης, Αγρίνιο, Ιωάννινα και Βόλος). 
Αντίθετα, όπως αναφέρουν τα Νέα, από το ίδιο δείγμα δεν φαίνεται να μειώνεται το ποσοστό των αριστούχων, σε σχέση πάντα με πέρυσι, στα Μαθηματικά Γενικής Παιδείας. 
Στο ίδιο δείγμα, 25% των γραπτών στη Νεοελληνική Γλώσσα, στο οποίο διαγωνίστηκε το σύνολο των υποψηφίων και των τριών Κατευθύνσεων, και 30% των γραπτών στη Νεοελληνική Λογοτεχνία έχουν βαθμολογηθεί κάτω από τη βάση. 
Το ίδιο συμβαίνει για το 40% των γραπτών στο μάθημα της Βιολογίας Γενικής Παιδείας καθώς και για το 40% των γραπτών στα Μαθηματικά Γενικής Παιδείας (μάθημα κλειδί, εκτός των άλλων, και για την είσοδο των υποψηφίων στο 5ο Επιστημονικό Πεδίο (Επιστήμες Οικονομίας και Διοίκησης).

ΠΗΓΗ:Fimotro.blogspot.com

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΙ ΣΤΗ ΒΑΓΔΑΤΗ



Αρκετές βομβιστικές επιθέσεις σημειώθηκαν σήμερα σε διάφορες περιοχές της Βαγδάτης με αποτέλεσμα να σκοτωθούν συνολικά 16 άνθρωποι και να τραυματιστούν άλλοι...62.
Η πιο αιματηρή επίθεση σημειώθηκε με παγιδευμένο αυτοκίνητο που εξερράγη σε πολυσύχναστη αγορά στη σιιτική συνοικία Σούλα. Είναι η σοβαρότερη επίθεση στην ιρακινή πρωτεύουσα από τα μέσα Μαΐου, όταν ένας καμικάζι έπληξε σημείο ελέγχου της αστυνομίας στη Βαγδάτη.
Τουλάχιστον τέσσερις ακόμη βομβιστικοί μηχανισμοί, μεταξύ τους ένα παγιδευμένο αυτοκίνητο, εξερράγησαν στη δυτική Βαγδάτη, στις συνοικίες Γιαρμούκ, Γατζαλίγια, Ατζαμίγια και Ντόρα στο νότο. Σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών ο απολογισμός είναι τουλάχιστον 8 νεκροί και 37 τραυματίες, ενώ ιατρικές πηγές κάνουν λόγο για 9 νεκρούς και 27 τραυματίες.

ΠΗΓΗ:Fimotro.blogspot.com

MAKEΛΑΡΗΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΠΕΝΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ



Την τελευταία του πνοή άφησε σε νοσοκομείο που μεταφέρθηκε ο άνδρας που αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει αφού πρώτα σκότωσε πέντε...ανθρώπους στο Σιάτλ.
Ο Ίαν Σταβίτσκι, σύμφωνα με τους Seattle Times, μπήκε σε καφετέρια κοντά στο πανεπιστήμιο του Σιάτλ κρατώντας ένα πιστόλι και άρχισε να πυροβολεί τους θαμώνες. Τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλη μία γυναίκα έχασε τη ζωή της όταν ο δράστης την πυροβόλησε εν ψυχρώ σε πάρκινγκ, με στόχο να της αρπάξει το αυτοκίνητο. 
Αυτόπτες μάρτυρες και αστυνομικοί περιγράφουν ότι το δράστη λευκό, αδύνατο, με καστανά σγουρά μαλλιά, ενώ τα κίνητρά του δεν έχουν ακόμα διευκρινιστεί.
Αργά το απόγευμα, άντρας που έμοιαζε με τον δράστη των δύο επιθέσεων εντοπίστηκε στο δυτικό Σιάτλ. Οι αστυνομικοί του ζήτησαν να παραδοθεί και εκείνος αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει.

ΠΗΓΗ:Fimotro.blogspot.com

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΩΝ- ΛΑΥΡΙΟΥ



Λόγω διεξαγωγής εκδηλώσεων κατά τον εορτασμό του Αγίου Πνεύματος, θα πραγματοποιηθούν προσωρινές διακοπές της κυκλοφορίας και απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης...
των οχημάτων σε τμήμα της Αθηνών-Λαυρίου, 
Συγκεκριμένα, στο τμήμα της, μεταξύ της Χ.Θ. 37.000 και 39.000 και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, η διακοπή κυκλοφορίας θα ισχύσει από τις 3 το μεσημέρι του Σαββάτου 2 Ιουνίου, έως τις 2 μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής, καθώς επίσης και από τις 8 το πρωί της Κυριακής έως τις 2 μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας.
Η κίνηση των οχημάτων από Αθήνα προς Κερατέα και αντίστροφα, θα πραγματοποιείται μέσω της Π.Ε.Ο. Αθηνών – Λαυρίου, στην περιοχή του οικισμού Πέτα Κουβαρά, αριστερά προς Κουβαρά, δεξιά προς Κερατέα, οδό Κυπρίων Αγωνιστών, δεξιά Λ. Αθηνών-Λαυρίου και αντίστροφα.

ΠΗΓΗ:Fimotro.blogspot.com

PRESSING : ΝΕΟ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΑΠΟ ΠΡΩΗΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗΣ



ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ...
Στο πρώτο τεύχος του εβδομαδιαίου περιοδικούPressing θα διαβάσετε ένα πολύ ενδιαφέρον αποκλειστικό θέμα για το ποια συμφέροντα οδηγούν τη χώρα σε εμφύλιο, μία δημοσκόπηση με πρόθεση ψήφου που δίνει τη Ν.Δ. στο 24,3%, το ΣΥ.ΡΙΖ.Α στο... 
21,7%, το ΠΑ.ΣΟ.Κ. στο 12%, τους Ανεξάρτητους Έλληνες στο 7%, τη Δημοκρατική Αριστερά στο 6,3%, το Κ.Κ.Ε. στο 6% τη Χρυσή Αυγή στο 5,9%, τη Δράση στο 1,9%, τους Οικολόγους στο 1,5%, το ΛΑΟΣ στο 1,3% και την αδιευκρίνιστη ψήφο στο 10,1%. Επίσης ένα ενδιαφέρον εύρημα της δημοσκόπησης είναι σε ερώτηση «Ποιος από τους πολιτικούς αρχηγούς πιστεύετε ότι έχει κρυφή ατζέντα και λέει ψέματα στο λαό», «Όλοι» απαντά το 42%, ο Βενιζέλος το 27%, ο Σαμαράς το 27%, ο Τσίπρας το 25%.
Επίσης, στο Pressing θα βρείτε ένα ντοκουμέντο με τους μυστικούς διαλόγους του Καραμανλή με τον Ομπάμα και όλο το παρασκήνιο πώς φτάσαμε στο σχέδιο δολοφονίας του Κώστα Καραμανλή.
Ενδιαφέρον έχει και ένα θέμα της Χρυσής Αυγής, όπου αποδεικνύεται μέσα από το ρεπορτάζ ότι δίνονται ραντεβού θανάτου και γίνονται καταδρομικές επιθέσεις εναντίον λαθρομεταναστών.
Τέλος, μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού το περιοδικό έχει ρεπορτάζ για τον Άκη Τσοχατζόπουλο και τις στιγμές παράνοιας που περνάει ο πρώην υπουργός του ΠΑ.ΣΟ.Κ.
ΠΗΓΗ:Fimotro.blogspot.com

Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ-ΣΟΚ ΣΕ ΝΙΚΑΙΑ ΚΡΗΤΗ!!!



Γράφει η Μαρία Ψαράκη
Αγαπητό Fimotro,                           
Σε ένα πάρκο της Νίκαιας, εκεί λίγο πριν τις επτά το πρωί σήμερα, γράφτηκε ο τραγικός και πάλι επίλογος ενός 60χρονου άντρα, πατέρα δύο παιδιών. Βγάζοντας με δυσκολία το μεροκάματο, δουλεύοντας σε επισκευές πλοίων και ως οικοδόμος... 
πήρε την απόφαση να βάλει τέλος στη ζωή του και κρεμάστηκε λίγα μέτρα από το σπίτι του. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι εντοπίστηκε επάνω του σημείωμα που εξηγεί τους λόγους της πράξης του. Χθες πάλι στις 9.30 το πρωί καταγράφηκε ακόμα μια αυτοκτονία, στον μακρύτατο κατάλογο αυτοκτονιών στην Κρήτη, αφού στα Χανιά αυτή τη φορά, άντρας 30 χρονών που έχασε τη δουλειά του πριν μία εβδομάδα πήδηξε, μπροστά στα μάτια της συζύγου του, από τον 5ο όροφο του Νομαρχιακού Νοσοκομείου Χανίων, βάζοντας τέλος έτσι στη ζωή του.Το ζευγάρι είχε πάει στο νοσοκομείο για να επισκεφτεί συγγενή του που τη στιγμή εκείνη βρισκόταν στο χειρουργείο. Ο θάνατος του 30χρονου ήταν ακαριαίος, ενώ η σύζυγος του έχει υποστεί ισχυρότατο ψυχολογικό σοκ. Αξίζει δε να σημειωθεί ότι από τις 16 Μαΐου στην Κρήτη έχουν σημειωθεί συνολικά 8 αυτοκτονίες. Και όλοι εμείς που παρακολουθούμε μουδιασμένοι την μακάβρια αυτή, καθημερινή πια, εκατόμβη, παλεύουμε να μη συνηθίσουμε αυτό που κάποιοι έκαναν σκληρή καθημερινότητα μας. Και είναι σίγουρο ότι κάποια στιγμή οι προδότες που μας έφεραν ως εδώ πρέπει, όχι απλά να τιμωρηθούν πολιτικά, αλλά κυρίως να δικαστούν και να λογοδοτήσουν στην Δικαιοσύνη για τα εγκλήματα τους.
ΠΗΓΗ:Fimotro.blogspot.com

ΣΤΗΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ Ο ΦΩΤΗΣ ΚΟΥΒΕΛΗΣ



Στην Αιτωλοακαρνανία θα βρεθεί αύριο ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης. Η περιοδεία του θα ξεκινήσει με επίσκεψη στην αγορά της πόλης και στη συνέχεια θα συναντηθεί...
με το δήμαρχο Βόνιτσας.
Το απόγευμα ο κ. Κουβέλης θα συναντηθεί με το δήμαρχο Αμφιλοχίας και θα ακολουθήσει επίσκεψη στην αγορά της πόλης. 
Στις 20:30 θα μεταβεί στο Αγρίνιο, όπου θα επισκεφτεί τα γραφεία της ΔΗΜΑΡ και στις 9 το βράδυ θα μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση στην Πλατεία Δημοκρατίας.

ΠΗΓΗ:Fimotro.blogspot.com

ΟΛΑΝΤ: ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ



«Oι Έλληνες έχουν δώσει πολλά την τελευταία περίοδο» δήλωσε ο γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ την Τρίτη στο κρατικό κανάλι France 2 – στο οποίο παραχώρησε την πρώτη τηλεοπτική του συνέντευξη μετά την εκλογή του –, όταν... 
του ζητήθηκε να σχολιάσει τη δήλωση της Κριστίν Λαγκάρντ σχετικά με τη φοροδιαφυγή των Ελλήνων. 
«Έχουν δώσει πολλά», πρόσθεσε, «με τη μείωση της αγοραστικής τους δύναμης ή παραιτούμενοι από δικαιώματά τους. Είναι γεγονός ότι υπάρχουν Έλληνες πολύ πλούσιοι που φοροδιαφεύγουν και αυτό δεν θα πρέπει να είναι αποδεκτό. Θεωρώ όμως ότι δεν είναι ο σωστός τρόπος το να πούμε στους Έλληνες, κοιτάξτε την κατάστασή σας συγκριτικά με τους Αφρικανούς που ζουν χειρότερα από εσάς. Όχι. Χρειάζεται σεβασμός και εγώ τάσσομαι υπέρ του σεβασμού».
«Οι Έλληνες θα πρέπει να τοποθετηθούν ενώπιον των υποχρεώσεών τους. Προσοχή, αυτό που θα επιλέξετε στις 17 Ιουνίου θα έχει συνέπειες για εσάς και για εμάς, όμως σας σεβόμαστε και εγώ σας σέβομαι και είναι προφανώς μια αλλαγή σε σχέση με την προηγούμενη περίοδο», κατέληξε ο γάλλος πρόεδρος.
ΠΗΓΗ:Fimotro.blogspot.com

Τρίτη 29 Μαΐου 2012

ΝΕΟΣ ΙΣΧΥΡΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ



Σε τρεις ανεβάζει το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων AND Kronos τους νεκρούς από τη νέα σεισμική δόνηση 5,8 Ρίχτερ που σημειώθηκε πριν λίγο στη βόρεια Ιταλία. Νωρίτερα είχε ανακοινωθεί πως υπήρχε...τουλάχιστον ένα θύμα στο χωριό Σαν Φελίτσε Σουλ Πάναρο. 
Οι αρχές δεν έχουν μέχρι στιγμής επιβεβαιώσει τον αριθμό των θυμάτων, μεταδίδει το Reuters, εκφράζουν ωστόσο φόβους πως ο απολογισμός των θυμάτων θα μεγαλώσει καθώς υπάρχουν πληροφορίες για εγκλωβισμένους σε βιομηχανίες της ευρύτερης περιοχής της Μοντένα.

ΠΗΓΗ:Fimotro.blogspot.com

ΤΑΧΥΤΕΡΑ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ



Διευκρινιστική εγκύκλιο με την οποία παρέχονται οδηγίες για την επίσπευση των δικών φορολογικού περιεχομένου εξέδωσε το υπουργείο Οικονομικών. Η εγκύκλιος που υπογράφεται από τον...
υπουργό Οικονομικών κ. Γ. Ζανιά παρέχει κατευθύνσεις στις εφορίες προκειμένου οι φορολογικές απαιτήσεις του Δημοσίου να εκδικάζονται μέσα σ' εύλογη προθεσμία.
ΠΗΓΗ:Fimotro.blogspot.com

ΣΥΝΕΛΛΗΦΘΗ ΕΜΠΟΡΟΣ ΓΙΑ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ 1,5 ΕΚ. ΕΥΡΩ!



Στη σύλληψη ενός άνδρα 60 ετών, στον Κατσικά Ιωαννίνων, προχώρησε η αστυνομία. Ο συλληφθείς κατηγορείται για πράξη φοροδιαφυγής με λήψη εικονικών τιμολογίων, συνολικού ποσού 1.520.405 ευρώ. Ο έμπορος πολύτιμων μετάλλων θα... οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.
ΠΗΓΗ:Fimotro.blogspot.com

Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

ΕΚΑΝΕ ΤΟ 2-1 Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ



Οι ερυθρόλευκοι κέρδισαν τον Παναθηναϊκό με σκορ 84-72  στο τρίτο μεταξύ τους παιχνίδι για τους τελικούς της Α1. Έχτισαν διάφορα και την διατήρησαν στα ύψη.
Την Τετάρτη το επόμενο παιχνίδι. 

ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 15 ΕΩΣ ΤΙΣ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ



Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης την Παρασκευή, 15 Ιουνίου και τη Δευτέρα, 18 Ιουνίου, λόγω της διενέργειας των εκλογών της 17ης...
Ιουνίου. 
Το υπουργείο Παιδείας έστειλε σχετική εγκύκλιο στα σχολεία, στην οποία σημειώνεται ότι «τα σχολεία που θα χρησιμοποιηθούν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, ως εξεταστικά κέντρα του Ειδικού Μαθήματος των Αγγλικών, την Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012, θα παραδοθούν στις αρμόδιες αρχές στις 5 το απόγευμα». 
Επίσης, το υπουργείο ζητά από τους διευθυντές των σχολείων, «που διαθέτουν τεχνικά μέσα διευκόλυνσης ατόμων με αναπηρίες (ράμπες κλπ.), να φροντίσουν ώστε να βρίσκονται στη διάθεσή τους».
Με άλλη εγκύκλιό του, το υπουργείο Παιδείας ενημερώνει τις διευθύνσεις εκπαιδευτικών αλλά και τα σχολεία και το υπουργείο Εσωτερικών, ότι «λόγω της διενέργειας των βουλευτικών εκλογών της 17ης Ιουνίου, οι σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης της χώρας δεν θα λειτουργήσουν την Παρασκευή 15 και τη Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012, καθώς τα σχολεία θα παραδοθούν στις δημοτικές αρχές το πρωί της Παρασκευής, 15 Ιουνίου, προκειμένου οι αίθουσες τους να χρησιμοποιηθούν ως καταστήματα ψηφοφορίας. Ως εκ τούτου, οι τίτλοι σπουδών των μαθητών της ΣΤ' τάξης θα αποσταλούν, για την εγγραφή τους στα γυμνάσια, στις 14 Ιουνίου και την ίδια ημερομηνία, θα χορηγηθούν οι τίτλοι προόδου των υπολοίπων τάξεων».

ΠΗΓΗ:Fimotro.blogspot.com

ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΑ ΤΡΟΛΕΪ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ



Χωρίς τρόλεϊ θα μείνει η Αθήνα για πέντε ώρες την Τετάρτη, εξαιτίας στάσης εργασίας από τις 12:00 ως τις 17:00 που θα πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι στον ΗΛΠΑΠ. Η στάση όπως αναφέρεται σε...
ανακοίνωση της Ένωσης Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ γίνεται λόγω γενικής συνέλευσης.
ΠΗΓΗ:Fimotro.blogspot.com

ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΣΕΒ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΕΚ ΝΕΟΥ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ



Την προεδρία του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών διεκδικεί για τέταρτη συνεχόμενη θητεία ο κ. Δημήτρης Δασκαλόπουλος κατά την Γενική Συνέλευση του ΣΕΒ που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη...31 Μαΐου. Στα πλαίσια των αρχαιρεσιών του Συνδέσμου αναμένονται αλλαγές προσώπων στο διοικητικό συμβούλιο.
Σε διοικητικό επίπεδο, η βασική αλλαγή αφορά στην κατάργηση της θέσεως του Γενικού Διευθυντή του ΣΕΒ και η ανάδειξη του κ. Χάρη Κυριαζή, ως Εκτελεστικού Αντιπροέδρου του ΣΕΒ η οποία αναμένεται να επικυρωθεί από την Γενική Συνέλευση.
Σύμφωνα με πληροφορίες στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο αναμένεται να μετέχουν οι κ.κ. Ευτύχιος Βασιλάκης (Aegean), Σπύρος Θεοδωρόπουλος (Chipita), Δημήτρης Λόης (3Ε), Κωνσταντίνος Μαραγκός (Σκαζίκης-Μαραγκός), Δημήτρης Παπαλεξόπουλος (ΤΙΤΑΝ) και ο κ. Βασίλης Φουρλής (Όμιλος Φουρλή, ΙΚΕΑ).
Στη θέση του προέδρου του Συμβουλίου Βιώσιμης Αναπτύξεως παραμένει ο κ. Ευθύμιος Βιδάλης, αντιπρόεδρος του ΣΕΒ ενώ την προεδρεία του Συμβουλίου Διεθνών Σχέσεων του ΣΕΒ αναλαμβάνει ο κ. Θανάσης Λαβίδας.
ΠΗΓΗ:Fimotro.blogspot.com

WSL: ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΦΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ



Η φετινή τουριστική περίοδος δεν φαίνεται ότι θα είναι… ηλιόλουστη για την Ελλάδα, με τις κρατήσεις από τη Γερμανία και την υπόλοιπη Ευρώπη να καταγράφουν σημαντική πτώση, καθώς οι τουρίστες ανησυχούν για την προοπτική απεργιακών... κινητοποιήσεων και διαδηλώσεων στη χώρα, σύμφωνα με την Wall Street Journal. 
Όπως επισημαίνεται στο σχετικό δημοσίευμα, η αβεβαιότητα που επικρατεί στη χώρα εν όψει της νέας εκλογικής αναμέτρησης της 17ης Ιουνίου και οι φόβοι για πιθανή έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ, έχουν οδηγήσει σε μείωση των κρατήσεων τον Μάιο κατά περίπου ένα τρίτο σε σχέση με πέρυσι.
Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΣΕΤΕ, οι κρατήσεις έχουν μειωθεί κατά περίπου 15% σε σχέση με πέρυσι, ενώ, όπως επισημαίνει στην WSJ ο πρόεδρος του Συνδέσμου, το ρεκόρ των 16,4 εκατ. τουριστών που κατεγράφη πέρυσι είναι «άπιαστο». Αν η μείωση των κρατήσεων συνεχιστεί, τότε αυτό θα σημάνει περίπου 1,5 εκατ. λιγότερους τουρίστες για τη χώρα φέτος σε σχέση με πέρυσι, κάτι που θα «κόψει» περισσότερο από μια ποσοστιαία μονάδα από το ΑΕΠ και θα θέσει σε κίνδυνο 100.000 θερινές εργασίες, σημειώνεται στο δημοσίευμα. Επίσης, θα σημαίνει λιγότερα φορολογητέα έσοδα για τη χώρα, κάτι που θα θέσει σε ακόμα μεγαλύτερο κίνδυνο τους στόχους που έχουν τεθεί για τον προϋπολογισμό.
ΠΗΓΗ:Fimotro.blogspot.com

70 ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΣΕ ΦΟΡΤΗΓΟ ΣΤΟΥ ΡΕΝΤΗ!



Εντοπίσθηκαν, από αστυνομικούς του Α.Τ. Καμινίων σε συνεργασία με το Τμήμα Συντονισμού της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής, το βράδυ της Παρασκευής στην περιοχή του Ρέντη, μέσα σε σταθμευμένο φορτηγό αυτοκίνητο, εβδομήντα αλλοδαποί... διαφόρων υπηκοοτήτων, οι οποίοι σκόπευαν να διαφύγουν παράνομα από τη χώρα με προορισμό άλλο κράτος-μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Οι ανωτέρω αλλοδαποί συνελήφθησαν ενώ αναζητούνται έξι αλλοδαποί, μέλη οργανωμένου κυκλώματος μεταφοράς παράνομων μεταναστών σε χώρες της Ε.Ε. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, μέλη του κυκλώματος προσέγγισαν τους παραπάνω αλλοδαπούς, σε διάφορες περιοχές του κέντρου της Αθήνας και συμφώνησαν να οργανώσουν τη μεταφορά τους στην Ιταλία, έναντι χρηματικής αμοιβής που κυμαινόταν από 2.000 έως 3.000 ευρώ το άτομο. Η μεταφορά θα γινόταν με φορτηγό αυτοκίνητο, σε παράκτια περιοχή της Δυτικής Ελλάδας και από εκεί θα προωθούντο με πλωτό μέσο στην Ιταλία.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.
ΠΗΓΗ:Fimotro.blogspot.com

ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

Δημήτριος, Δημήτρης, Μήτρος  

Κυριακή 27 Μαΐου 2012

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ Η ΒΡΕΤΑΝΙΑ



Σχέδια για τον περιορισμό του αριθμού των Ελλήνων που θα θελήσουν να μεταναστεύσουν στη Βρετανία σε περίπτωση που η χώρα βγει από την ευρωζώνη καταρτίζει το αρμόδιο υπουργείο Εσωτερικών της χώρας, σύμφωνα με την...υπουργό Τερέζα Μέι.
Σε συνέντευξή της στην Ντέιλι Τέλεγκραφ η κα. Μέι αναφέρει πως σε περίπτωση διάσπασης της ευρωζώνης είναι πιθανή αθρόα εισροή μεταναστών στη Βρετανία από την Ελλάδα αλλά και από τις άλλες χώρες στις οποίες εκτιμάται ότι θα μεταδοθεί η ακόμα μεγαλύτερη οικονομική κρίση, όπως Ισπανία, Ιρλανδία και Πορτογαλία.
Παρά την ελευθερία μετακίνησης πολιτών εντός της ΕΕ, η βρετανική κυβέρνηση έχει θέσει σε εφαρμογή προσωρινά περιοριστικά μέτρα ως προς την είσοδο στη χώρα για Βουλγάρους και Ρουμάνους πολίτες. Το Λονδίνο, όπως και άλλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες έχει αξιοποιήσει την πρόβλεψη του ευρωπαϊκού δικαίου που επιτρέπει προσωρινούς περιορισμούς στις μετακινήσεις «υπό εξαιρετικές συνθήκες».
Η Τερέζα Μέι δηλώνει ότι το υπουργείο Εσωτερικών ήδη ελέγχει τις τάσεις στην μετανάστευση προς τη Βρετανία από ευρωπαϊκές χώρες με οικονομικά προβλήματα. Παρά το γεγονός ότι μέχρι στιγμής δεν έχει παρατηρηθεί ιδιαίτερη αύξηση στις αφίξεις από την Ελλάδα, προσθέτει ότι είναι δύσκολο να προβλέψει κανείς πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα τις επόμενες εβδομάδες και επομένως είναι σωστό να εκπονούνται σχέδια έκτακτης ανάγκης.
Σύμφωνα με την Τέλεγκραφ, οι έλεγχοι είναι πιθανό να περιλαμβάνουν περιορισμούς σε όσους αναζητούν εργασία στη Βρετανία, πιθανώς με την υποχρέωση να καταθέτουν αίτηση για έκδοση βίζας.
Εν τω μεταξύ, στοιχεία του υπουργείου Εσωτερικών καταγράφουν αύξηση 30% στον αριθμό των Ελλήνων που έλαβαν τη βρετανική υπηκοότητα το 2011 σε σχέση με το 2010. Συγκεκριμένα 325 Έλληνες ακολούθησαν τη διαδικασία έκδοσης βρετανικού διαβατηρίου το 2011 έναντι 250 το 2010. Η αύξηση δεν είναι πολύ μεγάλη, αλλά έρχεται σε αντίθεση με την πτώση του 13% στις αιτήσεις για βρετανική υπηκοότητα από την υπόλοιπη Ευρώπη.
ΠΗΓΗ:Fimotro.blogspot.com

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΠΛΑΣΤΩΝ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ



Σε τρεις συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία της Καλαμάτας, για κατοχή και κυκλοφορία παραχαραγμένων χαρτονομισμάτων. Ειδικότερα, οι αστυνομικοί, έχοντας συγκεκριμένες...
πληροφορίες, πραγματοποίησαν έλεγχο σε Ι.Χ. αυτοκίνητο και εντόπισαν το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ, αποτελούμενο από δέκα χαρτονομίσματα των πενήντα ευρώ, τα οποία έφεραν σοβαρές ενδείξεις πλαστότητας και κατασχέθηκαν.
Επιπλέον, από την αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι οι συλληφθέντες είχαν κάνει συναλλαγή σε φαρμακείο, με ένα ακόμα χαρτονόμισμα των 50 ευρώ, το οποίο επίσης έφερε σοβαρές ενδείξεις πλαστότητας και κατασχέθηκε, ενώ επιχείρησαν ανεπιτυχώς να κάνουν συναλλαγή, σε δύο ακόμα φαρμακεία της πόλης.
ΠΗΓΗ:Fimotro.blogspot.com


Με... λουκέτο απάντησε το καζίνο της Πάρνηθας στην απεργία των εργαζομένων του, προκειμένου να υπογραφεί νέα συλλογική...σύμβαση εργασίας. 
Από το βράδυ της Παρασκευής, το καζίνο ανέστειλε επ' αόριστον τη λειτουργία του, επικαλούμενο οικονομική δυσπραγία, μετά τις απεργιακές κινητοποιήσεις των 1.150 εργαζομένων του, που ζητούν νέα σύμβαση εργασίας από τις 6 Ιουνίου, που λήγει η υπάρχουσα.
ΠΗΓΗ:Fimotro.blogspot.com

Σάββατο 26 Μαΐου 2012

ΦΙΛΙΚΟ ΣΛΟΒΕΝΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ



Σήμερα στις ( 21:30 στο MEGA, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και από το sport-fm.gr ). O Φερνάντο Σάντος έχει την ευκαιρία να διαπιστώσει το επίπεδο ετοιμότητας των Ελλήνων διεθνών εν όψει του Euro 2012.

'' ΑΠΟΓΝΩΣΗ - SOLD OUT ''



“Απόγνωση – SOLD OUT” 
Στο Θέατρο 104 
από την Θεατρική ομάδα «Θα Δούμε» 

Κάθε άνθρωπος έχει τις δικές του προσωπικές ιστορίες… Τα δικά του παιδικά βιώματα… Τι γίνεται όταν οι μνήμες συγκρούονται; Ποιος θα βγει νικητής από αυτό το παιχνίδι; Ποιος θα επιβιώσει; 
Το έργο «Sold out» (Πωλείται Απόγνωσις), της Νικολέτας Δάφνου, πιάνει την ιστορία ενός ζευγαριού από την αρχή… Ή μήπως από το τέλος? Φέρνει στο προσκήνιο τα προσωπικά πάθη και τα τείχη που υψώνουν σε μια σχέση, σε ένα έργο άκρως ρεαλιστικό όπου τα δύο φύλα συγκρούονται, απολογούνται, μετανιώνουν και ψάχνουν τη λύτρωση μέσα από την δική τους αλήθεια… 
Ο Στέλιος Ψαρουδάκης και η Αφροδίτη Αντωνάκη κάτω από τις σκηνοθετικές οδηγίες του Ακίνδυνου Γκίκα (που επιστρέφει στο ρόλο του σκηνοθέτη μετά από 13 χρόνια), καλούνται να ξεπεράσουν την υποκριτική τους υπόσταση στη σκηνή και να είναι απλά… Αληθινοί! 
Από 28 Μαΐου και κάθε Δευτέρα & Τρίτη έως και 12 Ιουνίου, στις 21:30, «Sold out» (Πωλείται Απόγνωσις), στο 104 Θέατρο Κέντρου Λόγου & Τέχνης, Θεμιστοκλέους 104 στα Εξάρχεια, 
Για τρία Δευτερότριτα, θα ειπωθούν όλες οι αλήθειες! 
Κείμενο: Νικολέτα Δάφνου 
Σκηνοθεσία: Ακίνδυνος Γκίκας 
Παίζουν:
Στέλιος Ψαρουδάκης
Αφροδίτη Αντωνάκη 
Σκηνικά-Κοστούμια: Σοφία Τσάκα
Μουσική επιμέλεια: Κάλλια Καρυάμη, Έφη Κουφοπούλου και Εύα Τσακού. 
Το τραγούδι της παράστασης ερμηνεύει η Μαρία Παπαγεωργίου. 
Επιμέλεια κίνησης: Μόνικα Κολοκoτρώνη 
Φωτισμοί: Γιώργος Σπηλιόπουλος 
Βοηθός σκηνοθέτη: Ειρήνη Χατζηνίκου
Φωτογραφίες: Χρήστος Ντάνος
ΠΗΓΗ:PRESS-GR.blogspot.com

ΑΔΕΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΙΩΝ



Πιο δύσκολη από ποτέ έχει γίνει η προσπάθεια εξεύρεσης φαρμάκων. Οι ελλείψεις σκευασμάτων είναι σημαντικές και συνεχείς, με τους ασθενείς να ταλαιπωρούνται, καθώς δεκάδες σκευάσματα ευρείας...χρήσης δεν υπάρχουν στα ράφια των φαρμακείων. Η διοίκηση του ΕΟΦ διαπίστωσε ότι στην παρούσα φάση υπάρχει μειωμένη διάθεση τουλάχιστον 20 σκευασμάτων. Οι φαρμακοποιοί εκτιμούν ότι λείπουν πάνω από 160 σκευάσματα και αποδίδουν τις ελλείψεις σε μια σειρά αιτιών, όπως οι «παράλληλες» εξαγωγές και η κρίση.
Οι φαρμακαποθηκάριοι σημειώνουν, προτιμούν να επανεξάγουν τα φάρμακα, καθώς πληρώνονται άμεσα και με μετρητά. Το πρόβλημα όπως αναφέρει το Έθνος, είναι υπαρκτό, με τους υπεύθυνους του ΕΟΦ να σημειώνουν ότι για 41 σκευάσματα υπάρχει αυξημένη εξαγωγική δραστηριότητα. 
Για ένα από αυτά μάλιστα, δεν υπάρχει κανένα αντίγραφο στην ελληνική αγορά. Την ανεπάρκεια επιτείνει και η δυσπιστία των μητρικών φαρμακευτικών επιχειρήσεων. Λόγω της οικονομικής κρίσης, στέλνουν στη χώρα μας μικρότερες ποσότητες συγκριτικά με το παρελθόν ή δίνουν πίστωση λίγων ημερών.
ΠΗΓΗ:Fimotro.blogspot.com

Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Η DUCATI ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ << 100% MADE IN ITALY >>

Η Ducati, ως «Italiana Vera» δε θα μπορούσε να λείπει από το φεστιβάλ «100% Made in Italy» που διοργανώνει το ελληνο-ιταλικό Επιμελητήριο στην Τεχνόπολη του δήμου Αθηναίων, στην οδό Πειραιώς 100, στο Γκάζι. 
Οι επισκέπτες του πολιτιστικού φεστιβάλ θα μπορούν να θαυμάσουν από κοντά τις μοτοσυκλέτες της ιταλικής φίρμας από τη Bologna, να μιλήσουν με τους ανθρώπους της εταιρείας και να μάθουν ό,τι τους ενδιαφέρει γύρω από τη φιλοσοφία κατασκευής αλλά και την ένδοξη αγωνιστική ιστορία της Ducati, μίας από τις παλαιότερες εταιρείες κατασκευής μοτοσυκλετών στην Ευρώπη. 
Επίσης θα μπορέσουν να δουν από κοντά την άρτι αφιχθείσα Superbike 1199 Panigale, να περιεργαστούν τις τεχνολογικές προτάσεις και τις καινοτόμες σχεδιαστικές λύσεις που διαθέτει, να περιηγηθούν στο περίπτερο της Ducati αλλά και στα περίπτερα των υπολοίπων ιταλών κατασκευαστών, παγκοσμίως αναγνωρισμένων brands που αντιπροσωπεύουν την ιταλική κουλτούρα και τον ιταλικό τρόπο ζωής.
 Η Ducati στο φεστιβάλ «100% Made in Italy»
 Η Ducati στο φεστιβάλ «100% Made in Italy»
Κι όλα αυτά διασκεδάζοντας, υπό τους ήχους Jazz μουσικής – το φεστιβάλ διεξάγεται σε συνδυασμό με το ευρωπαϊκό φεστιβάλ Jazz – και με τη συνοδεία γαστριμαργικών ιταλικών οίνων κι εδεσμάτων! 
Το τριήμερο φεστιβάλ ξεκινά την Παρασκευή, 25 Μαΐου από τις 10:00 π.μ. μέχρι τις 22:00 μ.μ. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.italia.gr.
 Η Ducati στο φεστιβάλ «100% Made in Italy»
ΠΗΓΗ:PRESS-GR.blogspot.com

ΣΥΝΑΡΓΕΜΟΣ ΣΕ ΕΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΔΟΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΟΦΕΙΛΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΩΝ



Συναγερμός έχει σημάνει στο υπουργείο Οικονομικών λόγω της υστέρησης που παρουσιάζουν τα έσοδα του προϋπολογισμού η οποία επιχειρείται να περιορισθεί αφενός μέσω της εντατικοποίησης των ελέγχων του φοροεισπρακτικού μηχανισμού, αφετέρου μέσω του περιορισμού των δημοσίων δαπανών. Στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους υπάρχουν...
εκτιμήσεις ότι αν συνεχισθούν οι σημερινοί ρυθμοί είσπραξης των εσόδων τότε η συνολική υστέρηση των εσόδων στο τέλος του έτους μπορεί να φθάσει το 1,3 δισ. ευρώ.
Ήδη τα έσοδα του προϋπολογισμού τον Απρίλιο σημείωσαν πτώση η οποία διευρύνεται το Μάιο και δεν αποκλείεται να υπερβεί τελικά το 15% σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα πέρυσι.
Η βαθιά ύφεση στην οικονομία, η φοροδιαφυγή και η πολιτική αβεβαιότητα που προκαλεί φαινόμενα καθυστερήσεων στην πληρωμή των υποχρεώσεων των φορολογούμενων και στην υποβολή των δηλώσεων είναι οι αιτίες, στις οποίες αποδίδεται η αρνητική επίδοση στα έσοδα ενώ από την άλλη πλευρά κίνδυνοι υπερβάσεων εντοπίζονται και στις δαπάνες του προϋπολογισμού οι οποίες διατηρούνται σε χαμηλά επίπεδα κατά το πρώτο πεντάμηνο του έτους. 
Στο υπουργείο Οικονομικών έχουν ήδη δώσει συγκεκριμένες οδηγίες στις εφορίες, στο ΣΔΟΕ και στους άλλους ελεγκτικούς μηχανισμούς για την εντατικοποίηση των ελέγχων ενώ στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η αποστολή ειδοποιητηρίων από τη
Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων σε οφειλέτες του δημοσίου - ακόμη και για χρέη κάτω των 500 ευρώ - να εξοφλήσουν ή να ρυθμίσουν την οφειλή τους ώστε να αποφύγουν κατασχέσεις και άλλα αναγκαστικά μέτρα είσπραξης σε βάρος
τους.
Επίσης το υπουργείο Οικονομικών αναμένεται να αποστείλει επιστολές την ερχόμενη εβδομάδα σε επιτηδευματίες και ελεύθερους επαγγελματίες που έχουν αδρανή μπλοκ παροχής υπηρεσιών με την οποία θα τους γνωστοποιεί ότι αν δεν κινήσουν τις διαδικασίες για το κλείσιμο των βιβλίων τους άμεσα, θα επιβαρυνθούν με την έκτακτη εισφορά των επαγγελματιών ύψους 500 ευρώ για το 2012.
Παράλληλα το υπουργείο εξετάζει να παρατείνει τις προθεσμίες υποβολής των φορολογικών δηλώσεων για τις επιχειρήσεις και για την υπαγωγή στη ρύθμιση για τα ληξιπρόθεσμα που λήγει στο τέλος Μαΐου.
Ανάλογη παράταση εξετάζει και για την προθεσμία υποβολής των δηλώσεων φυσικών προσώπων που λήγει στις 15 Ιουνίου
προκειμένου να αντιμετωπισθούν και με αυτόν τον τρόπο οι καθυστερήσεις στην καταβολή των οφειλών και των φόρων των φορολογούμενων.
Από την άλλη πλευρά, το χαράτσι της ΔΕΗ αναμένεται να αποδώσει υψηλότερα έσοδα κατά 231 εκατ. ευρώ, ενώ οι εντατικοί φορολογικοί έλεγχοι, όπως ισχυρίζεται το Λογιστήριο, θα αποδώσουν επιπλέον έσοδα 47 εκατ. ευρώ.
Εν τω μεταξύ, πηγή της κυβέρνησης επιβεβαίωσε χθες ότι τα ταμειακά διαθέσιμα της χώρας επαρκούν ώς το τέλος Ιουνίου με αρχές Ιουλίου.
Η ίδια πηγή ανέφερε ότι αν χρειαστεί, η κυβέρνηση μπορεί να δανειστεί μέρος των διαθεσίμων του Ελληνικού Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ), για να καλυφθούν οι ανάγκες του Δημοσίου. Ωστόσο, πηγή το Ταμείου αποκλείει αυτήν τη δυνατότητα.
Εξάλλου, το ΤΧΣ εκτιμάται τώρα ότι θα δώσει τα 18 δισ. ευρώ για την ανακεφαλαιοποίηση των 4 μεγάλων τραπεζών σήμερα ή το αργότερο τη Δευτέρα.
ΠΗΓΗ: Fimotro.blogspot.com

Η ΚΡΙΣΗ ΒΑΖΕΙ ΦΡΕΝΟ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ



Οι Ευρωπαίοι πολίτες φαίνεται να βάζουν σε δεύτερη μοίρα τα ταξίδια στο εξωτερικό στη διάρκεια της θερινής άδειάς τους, σύμφωνα με δημοσκόπηση του ινστιτούτου Ipsos, που επισημαίνει ακόμη ότι η οικονομική κρίση πλήττει επίσης τους πιο παραδοσιακούς τουριστικούς...προορισμούς, όπως την Ιταλία, την Ισπανία, την Ελλάδα.
Διακοπές από τον Ιούνιο έως και τον Σεπτέμβριο δηλώνουν ότι θα κάνουν μόνον οι έξι στους 10 ερωτώμενους, μία αναλογία που είναι η χαμηλότερη τα οκτώ τελευταία χρόνια.
Αναλυτικότερα στην Ιταλία, το ποσοστό όσων θα εμμείνουν στις θερινές διακοπές
τους υποχωρεί φέτος στο 63% του συνόλου, έναντι του περυσινού 78%, προκύπτει
από την ίδια δημοσκόπηση.
Στην Ισπανία πάνω από το 50% των εργαζομένων δήλωσε ότι θα παραμείνει στο σπίτι στην πόλη.
Αντίθετα στη Γαλλία, όπου πέρυσι το 68% των αδειούχων δήλωνε ότι θα αξιοποιούσε την άδεια κάνοντας διακοπές στο εξωτερικό, φέτος καταγράφεται αυξητική τάση και έτσι το ποσοστό των αδειούχων που τελικά δεν θα μείνει σπίτι φτάνει σχεδόν στο 70% του συνόλου.
Η έρευνα για λογαριασμό της τουριστικής Europe Assistance έγινε με τη συμμετοχή 3,5 χιλιάδων πολιτών από τη Βρετανία, τη Γερμανία, το Βέλγιο, την Αυστρία αλλά κι άλλα κράτη μέλη της ΕΕ.
ΠΗΓΗ: Fimotro.blogspot.com

SUN: Η ΚΑΪΛΗ ΠΙΟ ΣΕΞΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!



Με τον τίτλο: «Ερωτογενείς Ευρωζώνες», η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας «Sun» δημοσιεύει τις πιο «καυτές» γυναίκες πολιτικούς της Ευρώπης, έχοντας στην πρώτη θέση τη δική μας, Εύα Καϊλή. Η φωτογραφία της ξανθιάς Ελληνίδας πολιτικού... φιγουράρει στο κεντρικό θέμα της εφημερίδας, ενώ ακολουθεί λίστα με τις πιο όμορφες γυναίκες πολιτικούς οι οποίες, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, μπορούν να «ανορθώσουν» την οικονομία.
«Η Ελληνίδα βουλευτής και πρώην παρουσιάστρια ειδήσεων στην τηλεόραση Εύα Καϊλή, φέρνει ομορφιά, αλλά και εξυπνάδα στο κοινοβούλιο της χώρας της- έχει δίπλωμα αρχιτέκτονα μηχανικού. Με περιουσιακά στοιχεία όπως η 33χρονη Εύα, οι Έλληνες φαίνεται λιγότερο πιθανό να τυπώνουν δραχμές για να βγουν απ' την κρίση», αναφέρει το δημοσίευμα για την Εύα Καϊλή.
Δείτε παρακάτω της φωτογραφία της Ελληνίδας πολιτικού να φιγουράρει στο κεντρικό θέμα της εφημερίδας...
ΠΗΓΗ:Fimotro.blogspot.com

Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ - ΑΣΤΡΟΝ - ΠΕΙΡΑ ΑΠΟ ΤΟ 1955







ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ '' ΑΣΤΡΟΝ '' από το 1955 δραστηριοποιείται στον χώρο των μετακομίσεων (οικοσυσκεύες) και στον χώρο μεταφορών ξηράς. Έμπειρα στελέχη, άριστα εκπαιδευμένοι τεχνικοί, διαρκώς αναβαθμιζόμενο προσωπικό, εγγυάται ένα αποτέλεσμα που ανταποκρίνεται στα κριτήρια σας. Θα θέλαμε να μας γνωρίσετε ελπίζοντας να ενταχτείτε στο πελατολόγιο μας. ’Ενα πελατολόγιο που μας έχει τοποθετήσει σε μία από τις πρώτες θέσεις της ελληνικής αγοράς.


ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ:
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ - ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΔΕΜΑΤΩΝ 
ΜΙΚΡΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
ΜΟΤΟ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ


ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ - ΑΜΠΑΛΑΖ - ΠΑΚΕΤΑΡΙΣΜΑ
ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΕΙΣ - ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΙΣ: 
  • ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΟΙΚΙΩΝ
  • ΠΙΑΝΩΝ
  • ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΔΕΜΑΤΩΝ

ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ ΕΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ!!!

ΤΗΛ: 210 - 9014854
ΚΙΝ: 6932243101

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΔΩΝΗ





Ενδιαφέρον εκδήλωσε ο Παναθηναϊκός για τον Δώνη και δεν αποκλείεται να υπάρξει συνάντηση έως το τέλος της εβδομάδας.

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ (19:00 ΣΤΗ NET) ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΕΛΙΚΟ ΤΩΝ ΠΛΕΙ ΟΦ


                                       
Ο αγώνας θα μεταδοθεί και στο ( Nova ΣΠΟΡ FM 94,6 και από το www.sport-fm.gr ).

ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ: ΑΓΟΡΑΣΕ ΟΙΚΟΠΕΔΑΚΙ ΑΞΙΑΣ...4,6 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ!






Ένας μοβ φάκελος από το γραφείο του Άκη Τσοχατζόπουλου έχει μπει στο μικροσκόπιο του ανακριτή
Το περιεχόμενο του φακέλου κίνησε το ενδιαφέρον καθώς αφορά σε ένα οικόπεδο στο Βερολίνο.
Ένα οικόπεδο αξίας 4.617.455 ευρώ!
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα», ο μοβ φάκελος περιέχει τέσσερις εκτυπώσεις από το Google earth, έναν χάρτη του Βερολίνου, δεκατρείς κατόψεις του χώρου, αλλά και ο προϋπολογισμός της επένδυσης…
Μιας επένδυσης που δεν πρόλαβε να γίνει, αλλά που το ύψος της, πάνω από 4,5 εκατομμύρια ευρώ λέει πολλά.
Άντε να δούμε τι άλλο έχει αγοράσει ο Άκης…
ΠΗΓΗ:PRESS-GR.blogspot.com

ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΖΑ 21 ΕΚ. ΔΟΛΑΡΙΩΝ



ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΟΥ ΑΚΗ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΚΟΜΝΑ ΤΡΑΚΑ
Αποδεικτικά στοιχεία το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος μέσω offshore εταιρειών από σημειώσεις που όπως προκύπτει παρακολουθούσε στενά την διαδρομή εκατομμυρίων ευρών, έχουν στα χέρια τους οι εισαγγελικές αρχές από το αρχείο και τις σημειώσεις του Άκη Τσοχατζόπουλου. Σύμφωνα... 
με το ρεπορτάζ του Τ. Τέλλογλου στο πρωινό ενημερωτικό του ΣΚΑΪ στο ακίνητο του Ά. Τσοχατζόπουλου στην οδό Κομνά Τράκα στην Κυψέλη το οποίο χρησιμοποιούσε για συναντήσεις επαφές, μεταξύ άλλων, κατασχέθηκε από τις αρχές αντίγραφο εμβάσματος ύψους 21.081.757,00 δολαρίων με εντολέα την εταιρεία Antey που προμήθευσε τα TOR-M1 και δικαιούχο την εταιρεία Drumilan. Οι αποδείξεις καίνε τον Άκη...
ΠΗΓΗ:Fimotro.blogspot.com