Κυριακή 22 Απριλίου 2012

ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΔΙΑΚΚΙΝΟΥΣΑΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ



Εγκληματική οργάνωση που εισήγαγε στις φυλακές παράνομα ναρκωτικά και κινητά τηλέφωνα, κατάφερε να εξαρθρώσει η Αστυνομία. «Εγκέφαλος» της σπείρας ήταν ένας Αλβανός κρατούμενος των φυλακών Μαλανδρίνου, ενώ στην οργάνωση συμμετείχαν και δύο σωφρονιστικοί υπάλληλοι, οι οποίοι και...
συνελήφθησαν.
Στην κατοχή των δύο ελλήνων σωφρονιστικών υπαλλήλων, ηλικίας 41 και 28 ετών, βρέθηκαν 213 γραμμάρια ηρωίνης, κάρτες SIM και κινητά τηλέφωνα, ενώ στην κατοχή του 38χρονου, κρατούμενου Αλβανού, δύο κινητά τηλέφωνα.
Η σύλληψη έγινε σήμερα το πρωί στην Αγία Ευθυμία Φωκίδας, όταν οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν το Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο του 28χρονου σωφρονιστικού υπαλλήλου, στο οποίο επέβαινε και ο 41χρονος, την ώρα που πήγαιναν για δουλειά στο Γενικό Κατάστημα Κράτησης Μαλανδρίνου.
Οι δύο συλληφθέντες ετοιμάζονταν να παραδώσουν στον «εγκέφαλο» της οργάνωσης, δηλαδή στον 38χρονο φυλακισμένο Αλβανό, τα ναρκωτικά, τα κινητά και τις κάρτες SIM.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, τα ναρκωτικά που βρέθηκαν «πάνω» στους δύο σωφρονιστικούς υπαλλήλους, είχε παραδώσει στον 28χρονο ένας Αλβανός, ο οποίος και καταζητείται.
Σε βάρος των δύο συλληφθέντων σχηματίσθηκε δικογραφία για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, αγορά κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών ουσιών.
Τις έρευνες και την προανάκριση που βρίσκονται σε εξέλιξη διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Άμφισσας, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άμφισσας.
ΠΗΓΗ:Fimotro.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου