Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

ΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Ο ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ



Αίτηση αποφυλάκισης στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών κατέθεσε δια των συνηγόρων υπεράσπισής του, ο πρώην υπουργός Ακης Τσοχατζόπουλος, ο οποίος είναι προσωρινά κρατούμενος από την περασμένη Δευτέρα για την κατηγορία της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη...δραστηριότητα. 
Στην προσφυγή του πρώην υπουργού αναφέρεται ότι ο κ. Τσοχατζόπουλος ούτε ύποπτος φυγής είναι, ούτε όμως και ύποπτος διάπραξης νέων αδικημάτων, καθώς δεν έχει πλέον την ιδιότητα του υπουργού ή άλλη κυβερνητική θέση ώστε να δύναται να συνεχίσει την παράνομη, όπως του αποδίδεται, δραστηριότητα του. 
Αναφέρεται, επίσης, όπως τόνισαν οι συνήγοροί του σε ανακοίνωση τους, ότι ο Άκης Τσοχατζόπουλος σε καμία φάση της σε εξέλιξη από 20μήνου ευρισκόμενης διαδικασίας δεν έδειξε ασυνέπεια στις συναντήσεις του με τις αστυνομικές ή εισαγγελικές αρχές, αλλά αντίθετα  με επανειλημμένα διαβήματά του ζήτησε ενημέρωση, πληροφόρηση και επιτάχυνση των διαδικασιών. 
Τέλος, ο κατηγορούμενος πρώην υπουργός επαναλαμβάνει ότι ήδη τέλει σε απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, για την υπόθεση του ανακριβούς «πόθεν έσχες» και έτσι έχει παραδώσει το διαβατήριο του στις αστυνομικές αρχές. 
Υπενθυμίζεται ότι από την Τετάρτη έως και την Παρασκευή έχουν κληθεί σε απολογία για την υπόθεση Τσοχατζόπουλου οι 10 συγκατηγορούμενοι του πρώην υπουργού, μεταξύ των οποίων η σύζυγος και η κόρη του, οι οποίες θα περάσουν το κατώφλι του ειδικού ανακριτή την Παρασκευή. 
ΠΗΓΗ:Fimotro.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου