Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Ο. ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ : ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 100 ΗΜΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ




Τη σημασία που έχει ο τουρισμός για την ανάπτυξη της Ελλάδας, υπογράμμισε η Όλγα Κεφαλογιάννη, αναλαμβάνοντας τα καθήκοντα της υπουργού. Η Ο. Κεφαλογιάννη εκτίμησε ότι ο τουρισμός μπορεί να αναδειχθεί σε κεντρικό πυλώνα της οικονομικής πολιτικής και να διαδραματίσει καταλυτικό ρόλο για την έξοδο της χώρας από την κρίση και πρόσθεσε ότι ισχυρός τουρισμός σημαίνει εισόδημα, νέες θέσεις εργασίας και κοινωνική συνοχή για την Ελλάδα και τους Ελληνες.
Παραλαμβάνοντας τη σκυτάλη από την κ. Τατιάνα Καραπαναγιώτη, η νέα υπουργός σημείωσε ότι θα υπάρξει συλλογική προσπάθεια, καθώς μεμονωμένες ενέργειες δεν προωθούν τον τουρισμό.
Δίνοντας το στίγμα της πολιτικής που θα ακολουθηθεί, επισήμανε ότι κατεύθυνση είναι η αποκατάσταση της εικόνας της Ελλάδας στο εξωτερικό με στόχο, μεταξύ άλλων, την αποτελεσματική διαχείριση των κρίσεων.
Η κ. Κεφαλογιάννη έκανε λόγο για έκτακτο σχέδιο άμεσης ενεργοποίησης (πρόγραμμα εκατό ημερών) σημειώνοντας «ότι δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. Οι συνθήκες επιβάλλουν έργα και όχι λόγια».
ΠΗΓΗ:Fimotro.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου