Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΣΕΒ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΕΚ ΝΕΟΥ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ



Την προεδρία του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών διεκδικεί για τέταρτη συνεχόμενη θητεία ο κ. Δημήτρης Δασκαλόπουλος κατά την Γενική Συνέλευση του ΣΕΒ που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη...31 Μαΐου. Στα πλαίσια των αρχαιρεσιών του Συνδέσμου αναμένονται αλλαγές προσώπων στο διοικητικό συμβούλιο.
Σε διοικητικό επίπεδο, η βασική αλλαγή αφορά στην κατάργηση της θέσεως του Γενικού Διευθυντή του ΣΕΒ και η ανάδειξη του κ. Χάρη Κυριαζή, ως Εκτελεστικού Αντιπροέδρου του ΣΕΒ η οποία αναμένεται να επικυρωθεί από την Γενική Συνέλευση.
Σύμφωνα με πληροφορίες στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο αναμένεται να μετέχουν οι κ.κ. Ευτύχιος Βασιλάκης (Aegean), Σπύρος Θεοδωρόπουλος (Chipita), Δημήτρης Λόης (3Ε), Κωνσταντίνος Μαραγκός (Σκαζίκης-Μαραγκός), Δημήτρης Παπαλεξόπουλος (ΤΙΤΑΝ) και ο κ. Βασίλης Φουρλής (Όμιλος Φουρλή, ΙΚΕΑ).
Στη θέση του προέδρου του Συμβουλίου Βιώσιμης Αναπτύξεως παραμένει ο κ. Ευθύμιος Βιδάλης, αντιπρόεδρος του ΣΕΒ ενώ την προεδρεία του Συμβουλίου Διεθνών Σχέσεων του ΣΕΒ αναλαμβάνει ο κ. Θανάσης Λαβίδας.
ΠΗΓΗ:Fimotro.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου