Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Η DUCATI ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ << 100% MADE IN ITALY >>

Η Ducati, ως «Italiana Vera» δε θα μπορούσε να λείπει από το φεστιβάλ «100% Made in Italy» που διοργανώνει το ελληνο-ιταλικό Επιμελητήριο στην Τεχνόπολη του δήμου Αθηναίων, στην οδό Πειραιώς 100, στο Γκάζι. 
Οι επισκέπτες του πολιτιστικού φεστιβάλ θα μπορούν να θαυμάσουν από κοντά τις μοτοσυκλέτες της ιταλικής φίρμας από τη Bologna, να μιλήσουν με τους ανθρώπους της εταιρείας και να μάθουν ό,τι τους ενδιαφέρει γύρω από τη φιλοσοφία κατασκευής αλλά και την ένδοξη αγωνιστική ιστορία της Ducati, μίας από τις παλαιότερες εταιρείες κατασκευής μοτοσυκλετών στην Ευρώπη. 
Επίσης θα μπορέσουν να δουν από κοντά την άρτι αφιχθείσα Superbike 1199 Panigale, να περιεργαστούν τις τεχνολογικές προτάσεις και τις καινοτόμες σχεδιαστικές λύσεις που διαθέτει, να περιηγηθούν στο περίπτερο της Ducati αλλά και στα περίπτερα των υπολοίπων ιταλών κατασκευαστών, παγκοσμίως αναγνωρισμένων brands που αντιπροσωπεύουν την ιταλική κουλτούρα και τον ιταλικό τρόπο ζωής.
 Η Ducati στο φεστιβάλ «100% Made in Italy»
 Η Ducati στο φεστιβάλ «100% Made in Italy»
Κι όλα αυτά διασκεδάζοντας, υπό τους ήχους Jazz μουσικής – το φεστιβάλ διεξάγεται σε συνδυασμό με το ευρωπαϊκό φεστιβάλ Jazz – και με τη συνοδεία γαστριμαργικών ιταλικών οίνων κι εδεσμάτων! 
Το τριήμερο φεστιβάλ ξεκινά την Παρασκευή, 25 Μαΐου από τις 10:00 π.μ. μέχρι τις 22:00 μ.μ. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.italia.gr.
 Η Ducati στο φεστιβάλ «100% Made in Italy»
ΠΗΓΗ:PRESS-GR.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου