Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

ΣΥΝΤΟΜΑ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΖΕΥΓΟΥΣ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ



Την ημερομηνία και τον τόπο, όπου θα έχουν την πρώτη τους συνάντηση εντός των φυλακών Κορυδαλλού ο προφυλακισμένος πρώην υπουργός Α. Τσοχατζόπουλος και η σύζυγός του Βίκυ Σταμάτη, θα προσδιορίσουν σύντομα το αρμόδιο συμβούλιο... 
και η εποπτεύουσα εισαγγελική αρχή των φυλακών, με πιθανότερη εκδοχή το ραντεβού να γίνει την Κυριακή. Στο μεταξύ, το ανδρόγυνο έχει καθημερινή τηλεφωνική επικοινωνία, μιλώντας από την 6η πτέρυγα, όπου κρατείται ο Α. Τσοχατζόπουλος και από την πτέρυγα πάνω από το διοικητήριο των φυλακών η σύζυγός του, που εξακολούθησε και χθες την απεργία πείνας που ξεκίνησε το περασμένο Σάββατο. Οσοι ήλθαν σε επαφή μαζί της ανέφεραν ότι βρίσκεται σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση και κατά διαστήματα κλαίει και φωνάζει για το παιδί της. Από την πλευρά του ο Α. Τσοχατζόπουλος, μολονότι φαινομενικά αντιμετωπίζει πιο ψύχραιμα την όλη κατάσταση, υπάρχουν αρκετές στιγμές που είναι εξαιρετικά καταβεβλημένος και άλλες που έχει «ξεσπάσματα».
Εν τω μεταξύ η Βίκυ Σταμάτη ζήτησε τον κατ΄οίκον περιορισμό της στο αρχοντικό της Διονυσίου Αρεοπαγίτου και όχι στις φυλακές Κορυδαλλού, όπου κρατείται από την περασμένη Παρασκευή, Η σύζυγος του Ακη Τσοχατζόπουλου προσέφυγε στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών, ζητώντας να αντικατασταθεί η προφυλάκισή της με τον περιοριστικό όρο της υποχρεωτικής παραμονής στο σπίτι της, υπό αστυνομική φρούρηση, καθώς και με εμφάνισή της στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, τρεις φορές την ημέρα.
ΠΗΓΗ:Fimotro.blospot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου